Veelgestelde Vragen

 • PLaatsingsovereenkomst

  Hoe onderteken ik mijn plaatsingsovereenkomst?

  Kids voor Kinderen stuurt een digitale plaatsingsovereenkomst. Deze kan je ondertekenen op de computer, tablet of smartphone. Heel makkelijk en snel. Na ondertekening ontvang je – en ook wij – een ondertekend exemplaar per email. Dit bespaart het milieu en onnodige kosten. Het is niet mogelijk een papieren kopie op te vragen.

  Ik krijg steeds een herinnering om mijn plaatsingsovereenkomst te ondertekenen?

  Dit komt omdat je – voordat je de eerste plaatsingsovereenkomst al ondertekend had – al een nieuwe gewijzigde overeenkomst hebt gekregen van ons. Bijvoorbeeld omdat toch het aantal opvangdagen zijn gewijzigd. Omdat de vorige overeenkomst al verzonden is kunnen wij dit niet ongedaan maken. Je kunt de herinneringen negeren. Deze ontvang je slechts 2 keer en daarna wordt de oude overeenkomst uit het systeem gehaald. Sorry voor dit ongemak!

  Wat is de opzegtermijn bij Kids voor Kinderen?

  De opzegtermijn is altijd 1 maand. Opzeggen kan makkelijk en snel door een e-mail te sturen naar ons. Klik hier voor onze contactgegevens. Let er ook altijd op dat je bij een opzegging de Kinderopvangtoeslag stopzet!

 • App Kids voor Kinderen

  Waar kan ik mijn registratiegegevens vinden voor de app?

  Het registratienummer begint met 2058- . Direct na het streepje komt het debiteur-nummer. Dit kan je vinden op de factuur. Het wordt dus bijv.: 2058-1234
  Het e-mailadres dat je moet gebruiken is het e-mailadres van de ouder die ook onze facturen ontvangt. Dit e-mailadres is gekoppeld aan de app.

  Ik kan niet inloggen met mijn e-mailadres?

  Inloggen in de app gaat voor alle gezinsleden met hetzelfde e-mailadres. Dat is het e-mailadres dat we gekoppeld hebben aan jullie gezinsaccount. Je kan dus het e-mailadres van je partner proberen als je eigen e-mailadres niet werkt. Lukt het niet? Stuur dan een bericht naar bart@kidsvoorkinderen.nl

 • Medicijnformulier invullen

  Medicijnformulieren Hilversum

  Vul thuis een toestemmingsformulier Medicijnen in. Na het invullen en versturen hoef je het formulier alleen nog maar digitaal te ondertekenen op de groep van jouw kind!

   

  Medicijnformulieren Baarn

  Vul thuis een toestemmingsformulier Medicijnen in. Na het invullen en versturen hoef je het formulier alleen nog maar digitaal te ondertekenen op de groep van jouw kind!

 • Planning, sluitingsdagen etc.

  Sluitingsdagen

  Kids voor Kinderen sluit ieder jaar op nationale feestdagen. Deze dagen zijn al verrekend in de maandprijs. Hieronder staan de sluitingsdagen van het komende jaar:

  Sluitingsdagen
  Tweede Paasdag
  Koningsdag
  Bevrijdingsdag (om de 5 jaar)
  Hemelvaartsdag
  Tweede Pinksterdag
  Tweede Kerstdag

Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515