Vacature Pedagogisch Medewerker verticale groep

 • Wij zoeken een prof!

  Kids voor Kinderen is een professionele maar kleinschalige kinderopvangorganisatie met een vestiging in Hilversum en een vestiging in Baarn. Lees de vacature door en word je enthousiast, stuur dan meteen jouw sollicitatiebrief!

  Hartelijke groet,
  Jeanine Rozenberg-Mensen & Bart Mensen
  Kids voor Kinderen Kinderopvang

  Kids voor Kinderen is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de verticale groep met veel ervaring! Onze verticale groep bestaat uit 15 kinderen. Je werkt graag in een team. Je bent communicatief vaardig en hebt collegialiteit heel hoog in het vaandel staan.

  Uiteraard beschik je over een diploma dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker conform de CAO Kinderopvang. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je bent in staat om een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren en spelenderwijs ondersteun je de kinderen in hun ontwikkeling. Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en duidelijk.

  Je hebt veel vrijheid bij Kids voor Kinderen, er zijn veel mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Bij Kids voor Kinderen sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing en persoonlijke aandacht en coaching on the job. Je gaat werken in een kleine organisatie op een verticale groep met ruimte voor jouw talent en aandacht voor ontwikkeling van je professionaliteit. Ons team is enthousiast en samen doen we er alles aan om de kinderen een fantastische dag te geven.

  In het kort:

  • Je bent beschikbaar per 1 juni 2018!
  • Je werkt in Baarn
  • Flexibel, fulltime beschikbaar
  • Je hebt een officieel Kinder-EHBO diploma
  • Je hebt veel ervaring op een verticale groep
  • Contract start met minimaal 27 uren p/w
  • Dat zijn 3 dagen p/w

  Reageren?

  Ben je enthousiast geworden en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Stuur ons een mail met jouw foto en CV. Deze kan je sturen naar jeanine@kidsvoorkinderen.nl. We hopen je snel te mogen begroeten bij Kids voor Kinderen!