Peuterspeelzaal in Hilversum

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Peuterspeelzaal in Hilversum: 2-4 jarige peuters

  Uniek, sfeervol & professioneel

  Zoek je een fijne peuterspeelzaal in Hilversum, omdat jouw kind (bijna) tussen de 2 en 4 jaar is? Dan kun je (samen) komen kijken bij de peuterspeelzaal van Kids voor Kinderen. Wij zijn een peuteropvang waar kinderen samen groot worden en waar we altijd het allerbeste voor ieder kind bieden.

  Wij houden rekening met persoonlijke wensen en omringen jouw peuter met warmte, geborgenheid en veiligheid. Graag kennis komen maken? Plan dan gerust een rondleiding door het formulier in te vullen.

 • Fijne peuterspeelplaats in Hilversum

  Onze peuterspeelzaal in Hilversum is gevestigd in een grote vrijstaande villa met veel buitenruimte. Dankzij de vele ruimte en afgesloten tuin kunnen we gemakkelijk veel met de kindjes buitenspelen en andere leuke activiteiten doen.

  Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijke aandacht voor jouw kind
  • Vaste gezichten op de groep
  • Het ritme van thuis creëren we bij ons
  • Lekker veel buiten spelen!
  • Kippetjes en moestuin verzorgen
  • Iedere dag een vers bereiden, gezonde, warme lunch (+3,50 euro)
  • Brood met diverse soorten beleg is ook mogelijk
  • Leuke Peuter+ activiteiten
  • Warme overdracht naar de basisschool
 • Samen spelenderwijs ontwikkelen

  Op de peuteropvang creëren we voor elk kind een veilige, schone en prettige omgeving om te spelen en te ontwikkelen. We besteden aandacht aan samen binnen spelen, zoveel mogelijk lekker buiten spelen en verhaaltjes en boekjes voorlezen. In onze ruime tuin staan leuke speeltoestellen, los buitenspeelgoed en een grote zandbak.

  De natuur ontdekken en verzorgen

  Daarnaast leren de peuters in de moestuin zorgen voor de natuur. Ze mogen heerlijk wroeten in de aarde, de plantjes water geven en ons helpen met de groenten oogsten. Onder begeleiding kunnen de peuters de kippetjes verzorgen die hier in een hok rondlopen. De kids zijn dol op onze kippen en geven ze elke dag weer heel veel liefde.

  Activitheek van DoenKids

  Voor de afwisseling van activiteiten en leuke thema’s passend bij elk seizoen en de verschillende leeftijden, werken wij samen met de Activitheek van DoenKids. Zo hebben we altijd leuke ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de peuters.

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

  • Spelen & Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Gezond slapen!

   Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

 • Vaste gezichten voor je kind

  Wij hebben altijd vaste gezichten op de peuterspeelzaal in Hilversum staan. Dat is prettig voor het gevoel van geborgenheid en veiligheid van jouw kind. Die herkenning en de mogelijkheid om een band op te bouwen draagt bij aan de sociale ontwikkeling.

  Daarnaast zijn alle medewerkers pedagogisch opgeleid. Wij streven enkel naar het beste voor jouw kind en doen ons best om ze elke dag met een glimlach naar huis te sturen.

  De overdracht naar de basisschool

  Onze opvang zorgt voor een warme overdracht naar de basisschool. Ongeveer 3 maanden voor het einde van de kinderopvangperiode vindt er een eindgesprekplaats. In dit gesprek wordt het kindvolgsysteem Looqin besproken en vullen we samen het overdrachtsformulier in voor de basisschool.

  Wij kunnen het formulier samen met het kindvolgsysteem naar de gewenste basisschool sturen, indien je ons hiervoor toestemming geeft. Zodoende zorgen we met zijn allen voor een goede start op de basisschool.

  • Ouders kunnen met een gerust hart naar hun werk. Peuters hebben een heerlijke tijd op onze opvang, omdat ze de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

   Thecla Beijer - vestigingsmanager Hilversum
 • Peuterspeelzaal is nu peuteropvang

  Vanaf 1 januari 2018 bestaat wettelijk gezien de peuterspeelzaal niet meer. Omdat de eisen aan peuterspeelzalen gelijk zijn getrokken met de eisen van de dagopvang heet de voormalige peuterspeelzaal nu peuteropvang.

  Kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar kunnen enkele dagdelen per week terecht op de peuteropvang. De opvang is nog steeds gericht op het spelenderwijs ontwikkelen van kinderen in de leeftijdsgroep 2 tot 4 jaar.

  Bereken de kosten voor de peuterspeelzaal in Hilversum

  Ben je benieuwd naar de kosten voor onze peuterspeelplaats in Hilversum? Maak dan op onze website een online berekening met onze handige rekentool. Binnen 30 secondenweet je wat jouw kinderopvangtoeslag wordt en de netto maandelijkse kosten worden ook bekend.

  Hiervoor heb je wel enkele gegevens nodig: jouw jaarinkomen en dat van je eventuele partner (bij elkaar opgeteld), het aantal werkuren en de soort opvang. Indien je hulp nodig hebt met het invullen of gaat er technisch iets mis, neem dan gerust contact met ons op.

 • Vraag een rondleiding aan

  Zoek je dus naar een peuterspeelzaal in Hilversum voor je zoon of dochter? Dan kun je terecht bij de peuteropvang van Kids voor Kinderen. Je bent van harte welkom voor een rondleiding op onze ruime peuteropvang. De opvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30 uur.

  Neem gerust contact met ons op om een rondleiding in te plannen of doe alvast online een berekening van de te verwachten opvangkosten.

Linkermenu pictogram