Peuterspeelzaal Hilversum - 2-4 jaar

Zoek je een fijne peuterspeelzaal in Hilversum, omdat jouw kind (bijna) tussen de 2 en 4 jaar is? Dan kun je (samen) komen kijken bij de peuterspeelzaal van Kids voor Kinderen. Wij zijn een peuteropvang waar kinderen samen groot worden en waar we altijd het allerbeste voor ieder kind bieden. Wij houden rekening met persoonlijke wensen en omringen jouw peuter met warmte, geborgenheid en veiligheid.

Samen spelenderwijs ontwikkelen

Op de peuteropvang creëren we voor elk kind een veilige, schone en prettige omgeving om te spelen en te ontwikkelen. We besteden aandacht aan samen binnen spelen, zo veel mogelijk lekker buiten spelen en verhaaltjes en boekjes voorlezen. Daarnaast leren de peuters hier in de moestuin zorgen voor de natuur en kunnen ze onder begeleiding de kippetjes verzorgen die hier in een hok rondlopen.

Voor de afwisseling van activiteiten en leuke thema’s passend bij elk seizoen en de verschillende leeftijden, werken wij samen met de Activitheek van DoenKids. Zo hebben we altijd leuke ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de kids.

Peuteropvang in vrijstaande villa

Onze peuterspeelzaal in Hilversum is gevestigd in een grote vrijstaande villa met veel buitenruimte. Dankzij de ruimte en afgesloten tuin kunnen we gemakkelijk veel met de kindjes buitenspelen en andere leuke dingen doen. Bij ons kun je rekenen op:

Vaste gezichten voor je kind

Wij hebben altijd vaste gezichten op de peuterspeelzaal in Hilversum staan. Dat is prettig voor het gevoel van geborgenheid en veiligheid van jouw kind. Die herkenning en de mogelijkheid om een band op te bouwen draagt bij de sociale ontwikkeling. Daarnaast zijn alle medewerkers pedagogisch opgeleid. Wij streven elke naar het beste voor jouw kind en doen ons best om ze elke dag met een glimlach naar huis te sturen.

Peuterspeelzaal is nu peuteropvang

Vanaf 1 januari 2018 bestaat wettelijk gezien de peuterspeelzaal niet meer. Omdat de eisen aan peuterspeelzalen gelijk zijn getrokken met de eisen van de dagopvang heet de voormalige peuterspeelzaal nu peuteropvang. Kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar kunnen enkele dagdelen per week terecht op de peuteropvang. De peuteropvang is nog steeds gericht op het spelenderwijs ontwikkelen van kinderen in de leeftijdsgroep 2 tot 4 jaar.

Vraag een rondleiding aan

Zoek je dus naar een peuterspeelzaal in Hilversum voor je zoon of dochter? Dan kun je terecht bij de peuteropvang van Kids voor Kinderen. Je bent van harte welkom voor een rondleiding op onze ruime peuteropvang. Onze peuteropvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30 uur.

Neem gerust contact met ons op om een rondleiding in te plannen of doe alvast online een berekening van de te verwachten opvangkosten.