Peuteropvang Hilversum

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Een uitdagende omgeving speciaal voor peuters!

  Samen spelen, ontdekken en ontwikkelen; Dat is peuteropvang bij Kids voor Kinderen!
  Kids voor Kinderen biedt hoogwaardige peuteropvang in Hilversum. De activiteiten op de peutergroep zijn speels en uitdagend. We bereidden jouw peuter spelenderwijs voor op de basisschool. Veel ouders denken – vaak onterecht – dat peuteropvang bij een kinderdagverblijf duurder is. Wij hebben een handige calculator waarbij u in 30 seconden ziet wat u echt betaald! (En wat u ontvangt aan Kinderopvangtoeslag). We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.
 • Voor peuters is een veilige, stimulerende en sfeervolle omgeving erg belangrijk. Net als binnen spelen, buiten spelen, verhaaltjes en boekjes voorlezen. Ook gaan we er regelmatig op uit: naar de bibliotheek, de markt, de groenteboer of tuinieren in onze moestuintjes.

  Bij Kids voor Kinderen worden kinderen in de peutergroep op een speelse manier gestimuleerd in hun ontwikkeling. We bereidden ze voor op de basisschool. De pedagogische kwaliteit van de peuteropvang waarborgen we door het gebruik van de activiteiten uit DoenKids en Looqin, het procesgerichte kindvolgsysteem.

  Onze pedagogisch medewerkers beheersen de Nederlandse taal en zij zorgen voor een goede overdracht van kinderen als ze naar de basisschool gaan. In Hilversum zijn wij het enige kinderdagverblijf dat actief een warme overdracht geeft naar de basisschool.

 • Sfeervolle & veilige inrichting en goed opgeleidde Pedagogisch Medewerkers.

  Peuters zijn enorm leergierig en ontwikkelen razendsnel. Wij hebben speciale Peuter+ Activiteiten:
  Hiermee stimuleren we nog meer dan anders de taalontwikkeling en de zelfstandigheid. Want straks op school wordt er veel van jouw peuter verwacht. Wij helpen mee om de overgang van peutergroep naar school goed te laten verlopen. Ook zorgen we voor een warme overdracht naar de basisschool met ons kindvolgsysteem en een eindgesprek met jullie als ouders.