Oudercommissie

 • Op iedere vestiging een betrokken Oudercommissie

  Ouders die een ambassadeur van Kids voor Kinderen willen zijn!
 • Kids voor Kinderen heeft per vestiging een oudercommissie. De oudercommissie kan ons gevraagd en ongevraagd adviseren over bijvoorbeeld pedagogisch beleid, openingstijden en tarieven. De onderwerpen waarbij de oudercommissie adviesrecht heeft, staan beschreven in het reglement voor de oudercommissie. Deze kan je hier downloaden.

  Wij vinden het erg belangrijk om alle ouders te betrekken bij de opvang van hun kind. Dit willen wij doen door kwalitatief goede kinderopvang aan te bieden waarin ouders de mogelijkheid krijgen mee te doen binnen de kinderopvang. Bij het meedenken kunt u denken aan het organiseren van een thema ouderavond, het organiseren van de nationale voorleesdagen en het jaarlijkse hoogtepunt waar de oudercommissie ieder jaar bij betrokken is het Zomerfeest van Kids voor Kinderen.

  De oudercommissie vergaderd 3 keer per jaar, de data staan altijd in onze agenda. Heb je een vraag voor de oudercommissie of wil je kennismaken met de ouders van de oudercommissie? De contactgegevens hangen in Baarn en Hilversum op het prikbord in de hal. De notulen van de vergadering kan je na een vergadering direct via de app lezen! Makkelijk en snel!

 • Oudercommissie Hilversum

  Dit zijn de ouders van de oudercommissie in Hilversum! De oudercommissie in Hilversum bestaat uit Katja Burley, Stefanie Kammeraad-Poelmann, Mark Hoosemans en Albert Goedhart.

  Heb je een vraag aan hen of wil je kennismaken met de ouders van de oudercommissie? De contactgegevens hangen op het prikbord in de hal. Je kan hen ook een email sturen: ochilversum@kidsvoorkinderen.nl

 • OC Baarn

  Dit zijn de ouders van de oudercommissie in Baarn! De oudercommissie in Baarn bestaat uit Donny Suik, Relinde Lentink, Marlous Hoogendoorn en Maury Rigter.

  Heb je een vraag aan hen of wil je kennismaken met de ouders van de oudercommissie? De contactgegevens hangen op het prikbord in de hal. Je kan hen ook een email sturen: ocbaarn@kidsvoorkinderen.nl

Linkermenu pictogram