Kinderopvang Soest

 • Dé kinderopvang in Soest

  Zoekt u een goede kinderopvang​ in Soest waar uw kind lekker buiten kan spelen? Kies dan voor Kids voor Kinderen: de kinderopvang in Soest waar uw kind in een landelijke omgeving wordt opgevangen. Bij Kids voor Kinderen hebben we namelijk een unieke buitenspeelruimte met een dierenverzorgingsweide en een groot speelveld. Maar ook bij minder lekker weer hebben wij uw kind genoeg te bieden qua activiteiten: o.a. een atelierhoek, podium, bouwhoek en diverse sport­ en spelmaterialen. Uw kind komt bij Kids voor Kinderen, kinderopvang in Soest, niets tekort!

  Over kinderopvang Kids voor Kinderen

  Wanneer u kiest voor kinderopvang in Soest bij Kids voor Kinderen, hoeft u zich nergens zorgen over te maken: onze betrokken en enthousiaste pedagogische medewerkers ontfermen zich graag over uw kind en geven hem of haar de aandacht die nodig is. Daarbij passen onze medewerkers zich volledig aan, aan het ritme dat uw kind bij u thuis heeft: het ritme van thuis is onze basis.

  Voordelen van Kids voor Kinderen

  Kids voor Kinderen, heeft als kinderopvang nabij Soest vele gemakken waar u en uw kind van kunnen genieten. Kids voor Kinderen:

  • Is centraal gelegen: slechts 4 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets vanaf het centrum van Baarn. 
  • Vindt buitenspelen erg belangrijk: met onze dierenweide, moestuin en de kippetjes kan uw kind  iedere dag heerlijk buitenspelen en nieuwe dingen ontdekken!
  • Verzorgt iedere dag heerlijke, biologische en verse maaltijden voor uw kind: onze kok maakt iedere dag een warme lunch (+2,50 euro) of een koude lunch met brood, divers beleg,  (karne)melk of thee
  • Organiseert vele buitenspelen en diverse activiteiten zoals broodjes bakken, lezen en spelletjes  doen
  • Werkt met Uk & Puk: een pop die kinderen (0-4 jaar) stimuleert in hun ontwikkeling door samen te spelen en te ontdekken.

  • Gratis gebruik van luiers: dat scheelt weer gesjouw met volle tassen en kunt u ze ook  niet vergeten!

  Maak een afspraak met onze kinderopvang

  Heeft u interesse en wilt u komen kijken bij onze kinderopvang nabij Soest? Vul dan het aanmeldformulier in om een afspraak te maken voor een rondleiding bij Kids voor Kinderen en dan nemen we binnen twee werkdagen contact met u op om een rondleiding in te plannen. Bovendien ontvangt u gratis en vrijblijvend 3x het magazine Fabulous Mama cadeau.

  • Dianne Alma
   vestigingsmanager Baarn

   Dianne Alma

   vestigingsmanager Baarn

   Ik ben Dianne. Als vestigingsmanager ben ik direct betrokken bij de zorg en begeleiding van de kinderen. Ik adviseer en ondersteun de pedagogisch medewerkers.

   Graag tot ziens bij Kids voor Kinderen!
Linkermenu pictogram