Kinderopvang Hilversum: 0-2 jaar

 • Babyopvang 0-2 jaar Hilversum

  Centrum Hilversum met kippetjes én moestuintjes!
 • Is jouw kindje tussen de 0 en 2 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we jouw baby met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of bijvoorbeeld een studie volgen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.

 • Kinderopvang Hilversum:
  De babygroepen 0 - 2 jaar voor de allerkleinsten!

  Ben jij op zoek naar een fijne, professionele kinderopvang in Hilversum waar jouw kind in een groene, landelijke omgeving eindeloos nieuwe dingen kan ontdekken? Dan is Kids voor Kinderen een geschikte keuze voor ouders in Hilversum. In de groene omgeving van de villawijk Boomberg hebben wij een veilige plek gecreëerd waar uw kind heerlijk kan spelen samen met de andere kinderen. De leeftijd van de kinderen in de babygroep varieert van 2 maanden tot 2 jaar. Onze pedagogisch medewerkers hebben heel veel ervaring en kennis van de ontwikkeling van baby’s en dreumesen en organiseren dagelijks leuke activiteiten voor uw kind op ons fijne kinderdagverblijf. Je kan altijd met jouw vragen bij hen terecht!

  • Horizontale groepsindeling
  • Ieder kind heeft een mentor
  • Vaste gezichten voor je baby
  • Veiligheid & geborgenheid

  Eitjes rapen en spelen in de moestuin

  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind waar wij voor zorgen precies de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Er wordt natuurlijk veel geknuffeld, jouw baby zit veel op schoot en wordt gezellig voorgelezen. Er is alle aandacht voor het geven van de fles – een speciaal moment op een dag. Daarbij wordt er in ons kinderdagverblijf volop buiten gespeeld! In de groene buurt waarin Kids voor Kinderen gelegen is heeft uw kind de mogelijkheid om iedere dag buiten te spelen in ons eigen moestuintje of eieren te rapen bij onze kippetjes. Erg leerzaam, gezond en leuk. De kinderen kunnen hierdoor nog meer genieten tijdens het buitenspelen. Dit maakt onze peuteropvang in Hilversum bijzonder in zijn soort.

 • Meer weten over deze kinderopvang in Hilversum?

  Lijkt Kids voor Kinderen je een geschikte en fijne kinderopvang voor jouw kind en wil je graag zelf de sfeer proeven voordat je een beslissing maakt? Dan ben je natuurlijk welkom voor een rondleiding. Spreekt ons kinderopvang je aan maar woon je een stuk buiten Hilversum? Dan is onze kinderopvang in Baarn misschien ook nog een goed alternatief.

  Om snel een helder beeld te krijgen van de maandelijkse kosten van Kinds voor Kinderen kun je op onze website zelf een online berekening maken. De berekening staat dan direct voor je klaar inclusief duidelijke uitleg, zodat je niet met onverwachtste kosten verrast wordt. Heb je hulp nodig bij het invullen van de rekenhulp of wil je een rondleiding aanvragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Ook voor overige vragen of meer informatie kunnen wij je te woord staan.

  Pedagogisch medewerkers Hilversum

  Alle pedagogisch medewerkers van Kids voor Kinderen Kinderopvang Hilversum beschikken over veel ervaring en kennis op het gebied van de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Daarnaast staat bij ons de veiligheid en geborgenheid van jouw kindje altijd op nummer één. Onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van de juiste diploma’s en een continu gescreende Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast is er een vestigingsmanager en kwaliteitscoach aanwezig die functioneert als jouw aanspreekpunt en ondersteuning voor de pedagogisch medewerkers op de groepen. Vol liefde en passie zorgen al onze medewerkers ervoor dat jouw kind in goede handen is!

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

  • Spelen & Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Gezond slapen!

   Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

 • Wil je meteen een berekening maken of een rondleiding afspreken?

  Plan hier direct een rondleiding én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
Contact opnemen?
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515