Kinderopvang Hilversum/ kinderdagverblijf Hilversum

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Uniek, Sfeervol & Professioneel

  Centrum Hilversum met kippetjes én moestuintjes!
 • Heb je een kleintje tussen de 0 en 4 jaar en ben je op zoek naar een goede kinderopvang in Hilversum? Wij van Kids voor Kinderen nodigen jou van harte uit om een kijkje bij ons te komen nemen! Ons kinderdagverblijf biedt opvang aan voor kindjes tussen de 0 en 4 jaar. Onze prachtige, vrijstaande villa beschikt over een grote buitenspeelruimte waar de kinderen elke dag buiten kunnen spelen. Naar buiten gaan en in de frisse lucht de natuur ontdekken staat bij ons centraal. Lekker in onze eigen moestuintjes klungelen of kijken of de kippetjes al een ei hebben gelegd!

  Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen? Kom gerust een keertje kijken tijdens een rondleiding! We laten je graag kennis maken met ons kinderdagverblijf.

 • Kinderdagverblijf Hilversum met huiselijke sfeer

  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind waar wij voor zorgen precies de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Er wordt natuurlijk veel geknuffeld. Jouw baby zit veel op schoot en wordt gezellig voorgelezen. Er is alle aandacht voor het geven van de fles – een speciaal moment op een dag. Daarbij wordt er in ons kinderdagverblijf in Hilversum volop buiten gespeeld! In de groene buurt waarin Kids voor Kinderen gelegen is, heeft jouw kind de mogelijkheid om iedere dag buiten te spelen in ons eigen moestuintje of eieren te rapen bij onze kippetjes. Erg leerzaam, gezond en leuk. De kinderen kunnen hierdoor nog meer genieten tijdens het buitenspelen. Dit maakt onze kinderdagopvang bijzonder in zijn soort.

 • Waar zorgen wij altijd voor?

  • Elke dag een gezonde warme lunch: de kok van Madaga kookt verse, biologische warme gerechten voor de kinderen als lunch. Als ouder kies je zelf of je kind een warme lunch (+3,50 euro) of brood met diverse soorten beleg krijgt met melk, karnemelk of thee.
  • Net zoals thuis: het ritme van thuis is de basis bij ons. Jij geeft aan hoe jij het thuis doet en wij passen ons daar graag op aan.
  • Gratis luiers: je hoeft niks extra’s te betalen voor het gebruik van luiers op de kinderopvang. Dat scheelt voor jou gesjouw met volle tassen én je kunt ze zo nooit vergeten!
  • Veel buitenspelen: iedere dag spelen we buiten in de frisse lucht!
  • Leuke activiteiten: We hebben moestuintje en kippetjes in onze tuin. Of we gaan binnen in de keuken overheerlijke broodjes of koekjes bakken!
  • DoenKids: Speciale activiteiten voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar die de ontwikkeling stimuleert door samen te spelen en te ontdekken.
 • Ervaren pedagogisch medewerkers

  Alle pedagogisch medewerkers van Kids voor Kinderen beschikken over veel ervaring en kennis op het gebied van de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Daarnaast staat bij ons de veiligheid en geborgenheid van jouw kindje altijd op nummer één, iedere dag weer. Onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van de juiste diploma’s en een continu gescreende Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast is er een vestigingsmanager en kwaliteitscoach aanwezig die functioneert als jouw aanspreekpunt en ondersteuning voor de pedagogisch medewerkers op de groepen. Vol liefde en passie zorgen al onze medewerkers ervoor dat jouw kind in goede handen is!

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

  • Spelen & Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Gezond slapen!

   Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

 • Wil je meteen een berekening maken of een rondleiding afspreken?

  Plan hier direct een rondleiding én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Wat zijn onze opvangtijden?

  Kids voor Kinderen is 52 weken per jaar geopend (behalve op feestdagen zoals vermeld in de CAO kinderopvang – zie agenda), van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

  Je wilt het allerbeste voor je kind en dat willen wij ook! Iedere dag doen wij ons best voor een glimlach 🙂

  Wat is jouw kinderopvangtoeslag?

  Op onze website kunt u zelf een online berekening maken van de kosten met de handige calculator. Zo kunt u direct een realistisch beeld krijgen van de maandelijkse kosten van kinderdagverblijf Kids voor Kinderen en komt u niet voor verrassingen te staan. Hierbij staat direct een berekening voor u klaar, met een duidelijke uitleg. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Om een berekening te maken kunt u hier terecht. Indien u hulp nodig heeft met het invullen, horen wij het graag van u.

 • Ouders kunnen met een gerust hart aan het werk. Wij bieden hun kinderen de zorg en aandacht die ze verdienen.

  — Thecla Beijer - vestigingsmanager Hilversum
 • Zorgverleners

  Op verzoek van ouders komen fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere zorgverleners bij Kids voor Kinderen voor de behandelingen en- of observaties van kinderen. Ook thuiszorgmedewerkers komen bij ons voor specifieke medische handelingen. Soms is het nodig dat onze medewerkers bijscholing krijgen van de behandeld arts/specialist om bepaalde verzorgingshandeling te mogen doen. Dit is bij Kids voor Kinderen geen probleem. Bij plaatsing van kinderen die extra zorg nodig hebben kijken we altijd naar de samenstelling van de groep.

  Bij ons staan fysieke en emotionele veiligheid altijd op nummer één

  • Vriendelijk en knus kinderdagverblijf waarin alles goed georganiseerd is. Wij en onze kids hebben een hele fijne tijd gehad! Dankjulliewel!

   Bart - vader van Jula
 • Extra begeleiding met kinderopvang Extra

  Sommige kinderen hebben behoefte aan andere, extra begeleiding. Dat kan nodig zijn omdat zij een fysieke of verstandelijke beperking hebben. Kids voor Kinderen biedt ook de mogelijkheid om kinderen met een beperking op te vangen binnen haar kinderdagverblijf in Hilversum. Opvang met extra zorg is mogelijk op beide locaties. Enkele medewerkers hebben een verpleegkundige achtergrond en hebben ruime ervaring in het werken met kinderen met een beperking.

  Wij begeleiden kinderen die:

  1. Het syndroom van Down hebben;
  2. Auditieve stoornissen hebben;
  3. Autisme hebben;
  4. Een autisme aanverwante contactstoornissen leiden;
  5. Leiden aan selectief mutisme (kinderen die niet praten in bepaalde situaties, maar dat wel kunnen)
  6. Die een canule hebben;
  7. Die sondevoeding krijgen via een neus- of PEGsonde.

  Plan een rondleiding bij onze kinderopvang in Hilversum

  Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf in Hilversum met huiselijke sfeer? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens een rondleiding. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag de informatie die je nodig hebt!