Jouw kinderopvang in Hilversum

 • Wil je meteen een berekening maken of een rondleiding afspreken?

  Plan hier direct een rondleiding én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Uniek, Sfeervol & Professioneel

  Centrum Hilversum met kippetjes én moestuintjes!
 • Heb je een kleintje tussen de 0 en 4 jaar en ben je op zoek naar een goed kinderdagverblijf in Hilversum? Wij van Kids voor Kinderen nodigen jou van harte uit om een kijkje bij ons te komen nemen!

 • Ons kinderdagverblijf in Hilversum biedt kinderopvang aan voor kindjes tussen de 0 en 4 jaar. Onze prachtige, vrijstaande villa beschikt over een grote buitenspeelruimte waar de kinderen elke dag buiten kunnen spelen. Naar buiten gaan en in de frisse lucht de natuur ontdekken, staat bij ons centraal: lekker in onze eigen moestuintjes klungelen of kijken of de kippetjes al een ei hebben gelegd!

 • Waar wij altijd voor zorgen!

  • Elke dag een gezonde warme lunch: de kok van Madaga kookt verse, biologische warme gerechten voor de kinderen als lunch. Als ouder kies je zelf of je kind een warme lunch (+3,50 euro) of brood met diverse soorten beleg krijgt met melk, karnemelk of thee.
  • Net zoals thuis: het ritme van thuis is de basis bij ons. Jij geeft aan hoe jij het thuis doet en wij passen ons daar graag op aan.
  • Gratis luiers: je hoeft niks extra’s te betalen voor het gebruik van luiers op de kinderopvang. Dat scheelt voor jou gesjouw met volle tassen én je kunt ze zo nooit vergeten!
  • Veel buitenspelen: iedere dag spelen we buiten in de frisse lucht!
  • Leuke activiteiten: We hebben moestuintje en kippetjes in onze tuin. Of we gaan binnen in de keuken overheerlijke broodjes of koekjes bakken!
  • DoenKids: Speciale activiteiten voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar die de ontwikkeling stimuleert door samen te spelen en te ontdekken.
 • Eitjes rapen en spelen in de moestuin

  Wij vinden het belangrijk dat ieder kind waar wij voor zorgen precies de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Er wordt natuurlijk veel geknuffeld, jouw baby zit veel op schoot en wordt gezellig voorgelezen. Er is alle aandacht voor het geven van de fles – een speciaal moment op een dag. Daarbij wordt er in ons kinderdagverblijf volop buiten gespeeld! In de groene buurt waarin Kids voor Kinderen gelegen is heeft uw kind de mogelijkheid om iedere dag buiten te spelen in ons eigen moestuintje of eieren te rapen bij onze kippetjes. Erg leerzaam, gezond en leuk. De kinderen kunnen hierdoor nog meer genieten tijdens het buitenspelen. Dit maakt onze peuteropvang in Hilversum bijzonder in zijn soort.

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

  • Spelen & Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Gezond slapen!

   Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

 • Kom je kijken bij onze kinderopvang in Hilversum?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf in Hilversum? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag de informatie die je nodig hebt!

 • Ouders kunnen met een gerust hart aan het werk. Wij bieden hun kinderen de zorg en aandacht die ze verdienen.

  — Thecla Beijer - vestigingsmanager Hilversum
 • Pedagogisch medewerkers Hilversum

  Alle pedagogisch medewerkers van Kids voor Kinderen Kinderopvang Hilversum beschikken over veel ervaring en kennis op het gebied van de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Daarnaast staat bij ons de veiligheid en geborgenheid van jouw kindje altijd op nummer één. Onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van de juiste diploma’s en een continu gescreende Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast is er een vestigingsmanager en kwaliteitscoach aanwezig die functioneert als jouw aanspreekpunt en ondersteuning voor de pedagogisch medewerkers op de groepen. Vol liefde en passie zorgen al onze medewerkers ervoor dat jouw kind in goede handen is!

  • Vriendelijk en knus kinderdagverblijf waarin alles goed georganiseerd is. Wij en onze kids hebben een hele fijne tijd gehad! Dankjulliewel!

   Bart - vader van Jula
 • Meer weten over onze kinderopvang in Hilversum?

  Lijkt Kids voor Kinderen je een geschikte en fijne kinderopvang voor jouw kind en wil je graag zelf de sfeer proeven voordat je een beslissing maakt? Dan ben je natuurlijk welkom voor een rondleiding. Spreekt onze kinderopvang je aan maar woon je een stuk buiten Hilversum? Dan is onze kinderopvang in Baarn misschien een goed alternatief.

  Om snel een helder beeld te krijgen van de maandelijkse kosten van Kids voor Kinderen kun je op onze website zelf een online berekening maken. De berekening staat dan direct voor je klaar inclusief duidelijke uitleg, zodat je niet met onverwachtse kosten verrast wordt. Heb je hulp nodig bij het invullen van de rekenhulp of wil je een rondleiding aanvragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Ook voor overige vragen of meer informatie staan wij je graag te woord.

Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515