Kinderopvang Baarn

 • Landelijk, Sfeervol & Professioneel

  Hét leukste kinderdagverblijf van Baarn!
 • Ben je voor jouw kind op zoek naar een sfeervolle en professionele kinderopvang in Baarn? Kids voor Kinderen Kinderopvang Baarn is landelijk gelegen aan de Oud-Eemnesserweg 5b. Omgeven door bos en weilanden en een uitzicht op de dieren in onze wei, is ons kinderdagverblijf in Baarn er één uit duizenden. Deze locatie zorgt ervoor dat Kinderopvang Baarn een zeer uniek kinderdagverblijf is waar kinderen eindeloos nieuwe dingen kunnen ontdekken en heerlijk vrij kunnen spelen onder onze begeleiding.

  Naast de unieke buitenspeelruimte beschikken we voor de kinderen over een dierenverzorgingsweide en een groot speelveld. Ook is er een indoor speelruimte met een atelierhoek, een podium, bouwhoek en sport- en spelmaterialen. Kortom, bij onze kinderopvang in Baarn leert jouw kindje daadwerkelijk met alle facetten kennismaken op spelende wijs! Van sport, spel en kunst tot de omgang met dieren en andere kindjes. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30 uur.

 • Kinderopvang 0 - 4 jaar

  Is jouw kindje tussen de 0 en 4 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we uw baby of peuter met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is op onze kinderopvang in Baarn. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of jouw studie volgen. Dit is wat de kinderdagopvang van Baarn zo kenmerkt:

  • Kleinschalig kinderdagverblijf
  • Landelijk gelegen met eigen dierenweide
  • Zeer betrokken Pedagogisch Medewerkers
  • We zijn flexibel en denken met je mee!

  Bij ons kinderdagverblijf in Baarn hebben we twee verticale groepen. De leeftijd van de kinderen in de groep varieert van 2 maanden tot 4 jaar. Een groot voordeel van een verticale groep is dat kinderen veel van elkaar leren en echt samen opgroeien tot ze naar de basisschool gaan. Er ontstaan hier al hechte vriendschappen vanaf de kdv Baarn!

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep. Dat is goed voor de emotionele ontwikkeling.

  • Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Uniek!

   Kleinschalig, sfeervol & open communicatie

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Divers activiteitenprogramma

  Wij bieden de kinderen bij Kids voor Kinderen een zo divers mogelijk activiteitenprogramma aan. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen iedere dag lekker naar buiten gaan. De tuin biedt dan ook verschillende activiteiten zoals een speeltoestel, zandbak en veel los buitenspeelgoed. Ondanks de grote ruimte die we hebben en de ruimte die we de kindjes geven om te spelen, verliezen we uw kindje nooit – maar dan ook nooit – uit het oog. Uiteraard zijn er altijd minimaal twee leidsters op de groep aanwezig en nemen we alle veiligheidsnormen zeer serieus.

  Uniek bij ons kinderdagverblijf in Baarn is de dierenweide met hertjes, geitjes en kippen. Ook hebben we een grote moestuin en fruitboomgaard. Deze worden iedere dag gevoerd en verzorgd door de kinderen. Kinderen beleven echt het buitenleven bij Kids voor Kinderen!

  Leuke leermomenten & gezonde ontwikkeling

  Het bedenken van ontwikkelingsgerichte activiteiten en thema’s kost veel tijd. Daarom werken we op alle groepen met de Activitheek van DoenKids. Dat scheelt tijd en we hebben steeds afwisselende activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd van de kids in de groep.

  Als kinderopvang in Baarn dragen wij graag bij aan een zo goed mogelijke ontwikkeling van de kindjes. De crèche in Baarn is er niet alleen om te spelen en om u als ouder ruimte en tijd te geven voor werk en de dagelijkse gang van zaken, onze kinderopvang is er ook om uw kind te laten groeien en leren, ieder moment van de dag. Voor uw kindje is elk moment nog een leermoment en op ons kinderdagverblijf in Baarn zorgen we er graag voor dat die momenten leuk leerzaam zijn en bijdragen aan een gezonde ontwikkeling! Schrijf uw kindje direct in voor onze kinderopvang in Baarn, of kies voor onze vestiging in Hilversum.

Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515