Kinderopvang Baarn

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Een sfeervolle kinderopvang in Baarn

  Landelijk, Sfeervol & Professioneel
 • Ben je op zoek naar een sfeervolle en hoogwaardige kinderopvang in Baarn voor jouw kind? Kids voor Kinderen is landelijk gelegen aan de Oud-Eemnesserweg 5b. Omgeven door bos en weilanden en een uitzicht op de dieren in onze wei is ons kinderdagverblijf er één uit duizenden.

  Deze locatie zorgt ervoor dat wij een zeer unieke kinderopvang zijn. Bij Kids voor Kinderen kunnen kinderen eindeloos nieuwe dingen ontdekken. Peuters en kinderen spelen hier iedere dag weer heerlijk vrij onder onze begeleiding. Onze villa is landelijk gelegen aan de rand van Baarn. De moestuinen, herten, kippetjes en onze schattige alpaca’s maken het landleven helemaal compleet.

  Benieuwd naar onze kinderopvang in Baarn? Maak een afspraak voor een rondleiding! Neem nu telefonisch contact op via 035 – 543 0309.

 • Een kinderopvang in Baarn waar vriendschappen ontstaan

  Bij onze kinderopvang in Baarn hebben we twee verticale groepen. De leeftijd van de kinderen in de groep varieert van 2 maanden tot 4 jaar.

  Een groot voordeel van een verticale groep is dat kinderen veel van elkaar leren en echt samen opgroeien tot ze naar de basisschool gaan. Er ontstaan hier al hechte vriendschappen!

 • Flexibele kinderopvang in Baarn

  Is jouw kindje tussen de 0 en 4 jaar? Bij ons kinderopvang in Baarn omringen we je baby of peuter met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of jouw studie volgen.

  Dit is wat onze kinderopvang zo kenmerkt:

  • Kleinschalig kinderdagverblijf
  • Landelijk gelegen met eigen dierenweide
  • Zeer betrokken pedagogisch medewerkers
  • We zijn flexibel en denken met je mee
  • Het schema kun je inzien
  • Al veel tevreden ouders gingen je voor
  • Warme overdracht naar de basisschool
  • Gezonde voeding – keuze voor warme lunch

  Je kunt bij Kids voor Kinderen kiezen voor regelmatige opvang, of voor een meer flexibel pakket. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

  • Vaste gezichten

   Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep. Dat is goed voor de emotionele ontwikkeling.

  • Ontdekken

   We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

  • Uniek!

   Kleinschalig, sfeervol & open communicatie

 • Kinderopvang in Baarn met een ruime speelhal

  Naast de unieke buitenspeelruimte beschikken we voor de kinderen over een dierenverzorgingsweide en een groot speelveld. Ook is er een indoor speelruimte met een atelierhoek, een podium, bouwhoek en sport- en spelmaterialen.

  Kortom, bij onze kinderopvang in Baarn leert jouw kindje daadwerkelijk met alle facetten kennismaken op spelende wijs! Van sport, spel en kunst tot de omgang met dieren en andere kindjes.

  Kinderen aan het lezen bij kinderopvang Baarn

 • Divers activiteitenprogramma

  Wij bieden de kinderen bij onze kinderopvang in Baarn een zo divers mogelijk activiteitenprogramma aan. De kinderen kunnen iedere dag lekker naar buiten gaan. Beweging vinden we erg belangrijk. De tuin biedt dan ook verschillende activiteiten zoals een speeltoestel, zandbak en veel los buitenspeelgoed.

  Ondanks de grote ruimte die we hebben en de ruimte die we de kindjes geven om te spelen, verliezen we je kindje nooit – maar dan ook nooit – uit het oog. Uiteraard zijn er altijd minimaal twee leidsters op de groep aanwezig. Ook nemen we alle veiligheidsnormen zeer serieus.

  Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen.

  Uniek bij onze kinderopvang in Baarn is de dierenweide met hertjes, geitjes en kippen. Ook hebben we een grote moestuin en fruitboomgaard. Deze worden iedere dag gevoerd en verzorgd door de kinderen. Kinderen beleven echt het buitenleven bij Kids voor Kinderen.

 • Wil je meteen een berekening maken én een rondleiding afspreken?

  Dit duurt slechts 1 minuut én ontvang 3x Fabulous Mama cadeau!
 • Leuke leermomenten op onze opvang

  Het bedenken van ontwikkelingsgerichte activiteiten en thema’s kost veel tijd. Daarom werken we op alle groepen met de Activitheek van DoenKids. Dat scheelt kostbare tijd en we hebben steeds afwisselende activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd van de kids in de groep.

  Voor je kindje is elk moment nog een leermoment. Op onze kinderopvang in Baarn zorgen we er graag voor dat die momenten leuk en leerzaam zijn. Alle activiteiten dragen bij aan een gezonde ontwikkeling!

  “De moestuinen, herten, kippetjes & onze schattige alpaca’s maken het landleven helemaal compleet.”

  Een goede ontwikkeling

  Als opvang dragen wij graag bij aan een zo goed mogelijke ontwikkeling van de kindjes. De crèche in Baarn is er niet alleen om te spelen en om je als ouder ruimte en tijd te geven voor werk en de dagelijkse gang van zaken. Onze opvang is er ook om je kind te laten groeien en leren, ieder moment van de dag.

  Kinderen aan het lezen bij kinderopvang Baarn

 • Verse maaltijden

  Tevens zorgen wij voor heerlijke, biologische en verse maaltijden op de kinderopvang. Onze eigen kok maakt iedere dag een warme lunch voor slechts 2,50 euro per maaltijd. Wil je liever dat je kind brood eet als lunch? Dat kan. Je kind krijgt dan een lunch met brood, divers beleg, (karne)melk of thee.

  Landelijk en centrale ligging

  Het fijne aan onze kinderopvang in Baarn is dat uw kind kan spelen in een ruime landelijke omgeving op een plek die voor jou als ouder centraal ligt. Kids voor Kinderen bevindt zich namelijk slechts 4 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets vanaf het centrum van Baarn. Bij ons is buitenspelen erg belangrijk: met onze dierenweide, moestuin en de kippetjes kan uw kind iedere dag heerlijk buitenspelen en nieuwe dingen ontdekken!

  “Samen met jullie als ouder(s) leggen we een stabiele basis voor toekomst!”

  Kom een kijkje nemen bij onze locatie in Baarn

  Kom eens kijken! Kids voor Kinderen heet je van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken bij onze kinderopvang in Baarn. Maak gerust een afspraak door contact op te nemen.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar via 035 – 543 0309. Of stuur een bericht per e-mail naar dianne@kidsvoorkinderen.nl of het contactformulier op de website.

Linkermenu pictogram