Kinderdagverblijf kosten

 • Kinderdagverblijf kosten

  Zoekt u een kinderdagverblijf voor uw kind, maar wilt u ook graag weten wat de kinderdagverblijf kosten daarvan zijn? Bij kinderdagverblijf Kids voor Kinderen kunt u eenvoudig een berekening maken van de crèche kosten en informatie opvragen over eventuele kinderopvangtoeslag. Zo weet u direct waar u aan toe bent wanneer u een keuze maak voor de kinderopvang van uw kind. Kids voor Kinderen is een kinderdagverblijf in een groene omgeving in Hilversum waar uw kind heerlijk buiten kan spelen en alle aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

  Kinderdagverblijf kosten berekenen

  De kosten van de opvang van uw kind, kunnen wisselen. U kunt bij ons de tariefkaarten voor de kinderopvang of BSO bekijken of direct een berekening maken van de netto kosten van de kinderdagverblijf kosten van uw kind. Kiest u voor Kids voor Kinderen? Dan zijn de kosten inclusief gratis luiers, zodat u zelf niet hoeft te sjouwen en u de luiers ook niet kunt vergeten.

  Ook krijgt ieder kind een gezonde lunch: onze eigen kok kookt verse, biologische warme gerechten voor de kinderen als lunch. U kiest als ouder zelf of u kind een warme lunch (+ 2,50 euro) of brood met diverse soorten beleg, melk, karnemelk of thee krijgt.

  Kinderdagverblijf met vele extra’s

  Uw kind komt bij Kids voor Kinderen niets te kort. Kiest u voor ons kinderdagverblijf? Dan geniet uw kind van vele extra’s:

  • Een ritme net zoals thuis: het ritme van thuis is de basis bij ons. Wij passen ons aan op hoe u het thuis doet: zo zorgen wij samen voor de beste kinderopvang voor uw kind!
  • Lekker veel buitenspelen: elke dag spelen we samen buiten, bijvoorbeeld in onze eigen moestuin of eitjes rapen bij de kippetjes.
  • Extra leuke activiteiten: van broodjes bakken en naar het bos gaan, tot lezen, spelletjes doen en bezoekjes aan de groenteboer.
  • Uk & Puk: Puk is een pop die kinderen tussen de 0 en 4 jaar stimuleert bij hun ontwikkeling door samen te spelen en te ontdekken.

  Rondleiding plannen?

  Wilt u graag eens komen kijken op een van de vestigingen van Kids voor Kinderen in Hilversum of Baarn? Maak dan vandaag nog een afspraak, dan komen wij binnen twee werkdagen bij u terug om een rondleiding in te plannen waarin wij u graag alles vertellen over ons kinderdagverblijf en de kosten ervan.

Linkermenu pictogram