Kinderdagverblijf Hilversum

 • Kinderdagverblijf in Hilversum

  Zoekt u een goed kinderdagverblijf in Hilversum? Dan bent u op het juiste adres bij Kids voor Kinderen in Hilversum, indien u een kinderdagverblijf zoekt voor kinderen tussen de 0 – 4 jaar. Kids voor Kinderen is een kinderdagverblijf in de villawijk Boomberg: een groene omgeving waar uw kind heerlijk kan komen spelen. Onze medewerkers met pedagogische achtergrond organiseren iedere dag leuke activiteiten voor uw kind(eren) op ons kinderdagverblijf in Hilversum.

  Over kinderdagverblijf Kids voor Kinderen

  Bij Kids voor Kinderen werken enthousiaste en betrokken pedagogische medewerkers die ieder kind de aandacht geven die ze nodig hebben. In ons kinderdagverblijf in Hilversum wordt er veel buiten gespeeld in de directe omgeving. Kids voor Kinderen bevindt zich in een veilige, groene buurt waar uw kind elke dag kan lekker buiten kan spelen in onze eigen moestuin of eitjes rapen bij de kippetjes. Bij Kids voor Kinderen kan uw kind dus extra genieten tijdens het buitenspelen, dat is leerzaam, leuk en gezond!

  Kinderdagverblijf met vele extra’s

  Bij ons kinderdagverblijf in Hilversum komt uw kinds niets tekort. Bij ons gelden vele extra’s zoals:

  • Gezonde warme lunch door onze eigen kok: verse, biologische warme gerechten voor de kinderen als lunch, U kiest als ouder zelf voor uw kind een warme lunch (+2,50 euro) of brood met diverse soorten beleg, melk, karnemelk of thee krijgt.
  • Ritme zoals thuis: het ritme van thuis is de basis bij ons. Wij passen ons aan op hoe u het thuis doet: zo zorgen wij samen voor de beste kinderopvang voor uw kind.
  • Gratis luiers: ouder betalen bij ons niets extra’s voor het gebruik van luiers op de kinderopvang. Dat scheelt gesjouw met volle tassen én kunt u ze niet vergeten
  • Lekker veel buiten spelen: elke dag spelen we samen buiten, bijvoorbeeld in onze eigen moestuin of eitjes rapen bij de kippetjes.
  • Uk & Puk: Puk is een pop die de kinderen tussen de 0 en 4 jaar stimuleert bij hun ontwikkeling door samen te spelen en ontdekken.

  De activiteiten bij Kids voor Kinderen

  Zoals u heeft gelezen, wordt er veel samen buiten gespeeld bij ons kinderdagverblijf in Hilversum. Hiernaast organiseren wij veel activiteiten zoals samen broodjes bakken, bezoekjes aan de groenteboer of samen naar het bos om heerlijk van de natuur te genieten. Wij proberen bij Kids voor Kinderen veel te variëren om de kinderen een hele fijne tijd te laten hebben. Bij Kids voor Kinderen hebben wij ook Uk & Puk, wat een educatief programma is met verschillende activiteiten. Hierbij worden meerdere thema’s behandeld, zoals taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en rekenprikkels. Zo is het niet alleen erg leuk, maar wordt er ook gewerkt aan de ontwikkeling bij Kids voor Kinderen.

  Maak zelf een online berekening!

  Op onze website kunt u zelf een online berekening maken. Zo kunt u direct een realistisch beeld krijgen van de maandelijkse kosten van kinderopvang Kids voor Kinderen. Hierbij staat direct een berekening voor u klaar, met een duidelijke uitleg. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Om een berekening te maken kunt u hier terecht. Indien u hulp nodig heeft met het invullen, horen wij het graag van u.

  Neem contract op met ons kinderdagverblijf

  Heeft u interesse in kinderdagverblijf Kids voor Kinderen? Maak dan direct een afspraak voor een rondleiding bij ons kinderdagverblijf in Hilversum! Zo kunt u zelf bekijken in welke veilige omgeving uw kind straks wordt opgevangen en vertellen wij u alles over de kinderopvang van uw kind bij Kids voor Kinderen. U kunt via onze website het contactformulier invullen, dan proberen wij zo snel mogelijk bij u terug te komen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd. Bovendien hebben wij voor u een leuke actie en ontvangt u gratis en vrijblijvend 3x het magazine Fabulous Mama cadeau.

  Wij zien u graag verschijnen bij Kids voor Kinderen in Hilversum!

  • Thecla Beijer
   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach
Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515