Kinderdagverblijf Baarn

 • Het kinderdagverblijf van Baarn

  Zoekt u een kinderdagverblijf voor uw kind waar uw kind optimaal gestimuleerd wordt in zijn of haar ontwikkeling? Kies dan voor Kids voor Kinderen: een kinderdagverblijf in Baarn waar uw kind in een landelijke omgeving wordt opgevangen en heerlijk kan buitenspelen. Ons kinderdagverblijf in Baarn heeft een unieke buitenspeelruimte met een grote speelweide en dierenverzorgingsweide. Maar ook binnen heeft u kind genoeg mogelijkheden om te spelen in onze atelierhoek, podium, bouwhoek en diverse sport­ en spelmaterialen. En onder toezicht van onze enthousiaste en betrokken pedagogische medewerkers komt uw kind bij ons niets tekort!

  Landelijk kinderdagverblijf met dierenweide

  Het fijne aan onze kinderopvang in Baarn is dat uw kind kan spelen in een ruime landelijke omgeving op een plek die voor u als ouder centraal ligt. Kids voor Kinderen bevindt zich namelijk slechts 4 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets vanaf het centrum van Baarn. Bij ons is buitenspelen erg belangrijk: met onze dierenweide, moestuin en de kippetjes kan uw kind iedere dag heerlijk buitenspelen en nieuwe dingen ontdekken!

  Tevens zorgt onze kok iedere dag voor heerlijke, biologische en verse maaltijden op de kinderopvang. Een warme lunch voor uw kind is slechts 2,50 euro per maaltijd. Wilt u liever dat uw kind brood eet als lunch? Dat kan ook! Uw kind krijgt dan een lunch met brood, divers beleg, (karne)melk of thee. En dat geheel gratis.

  Voordelen van Kids voor Kinderen op een rij

  In onze landelijke omgeving komt uw kind niets tekort. Naast het vele buitenspelen en de diverse activiteiten zoals broodjes bakken, lezen en spelletjes doen, hebben wij bij Kids voor Kinderen ook Uk & Puk. Dit is een pop die kinderen tussen de 0 en 4 jaar in hun ontwikkeling stimuleert door samen te spelen en te ontdekken.

  Verder is het ritme van thuis de basis in onze kinderopvang: zo zorgen wij samen voor de beste kinderopvang voor u kind. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn, zodat wij ons daar op kunnen aanpassen. Daarbij hoeft u bij ons niets extra’s te betalen voor het gebruik van luiers op de kinderopvang: dat scheelt weer gesjouw met volle tassen en kunt u ze ook niet vergeten!

  Ook een rondleiding plannen?

  Wilt u ook een rondleiding in ons kinderdagverblijf in Baarn, zodat u kunt kijken wat Kids voor Kinderen te bieden heeft? Vul dan het aanmeldformulier in voor een rondleiding en dan komen wij binnen twee werkdagen bij u terug om een afspraak te maken. Tijdens de rondleiding op ons kinderdagverblijf in Baarn kunt u bekijken in welke veilige omgeving uw kind wordt opgevangen bij Kids voor Kinderen. Ook hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor naschoolse opvang (BSO). 

  • Dianne Alma
   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Dianne Alma

   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Ik ben Dianne Alma en ben jouw aanspreekpunt bij Kids voor Kinderen. Als vestigingsmanager en kwaliteitscoach in Baarn ondersteun ik de Pedagogisch Medewerkers op de groepen.

Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515