BSO Soest

 • BSO nabij Soest

  Zoekt u voor uw kind een goede naschoolse opvang in de omgeving Soest? Kies dan voor Kids voor Kinderen: een BSO in Baarn in een landelijke omgeving waar uw kind heerlijk buiten kan spelen. Onze BSO in Soest heeft namelijk een unieke ruimte met een dierenverzorgingsweide en een groot speelveld om te spelen. Maar ook binnen komt uw kind niets tekort: wij hebben o.a. een atelierhoek, podium, bouwhoek en diverse sport- en spelmaterialen. En onder toezicht van onze enthousiaste en betrokken medewerkers komt uw kind bij ons niets tekort!

  Landelijke BSO met vele extra’s

  Kids voor Kinderen BSO nabij Soest bevindt zich in een ruime landelijke omgeving in Baarn, namelijk slechts 4 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets vanaf het centrum van Baarn. Bij onze BSO vinden we buitenspelen erg belangrijk, daarom dat er ook uitgebreide mogelijkheden zijn voor uw kind om lekker buiten te kunnen spelen. Uw kind kan bij ons iedere dag heerlijk buitenspelen. Met onze dierenweide, moestuin en kippetjes heeft uw kind iedere dag iets leuks te doen. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals broodjes bakken, lezen of samen spelletjes spelen.

  Neem contact op met onze BSO Soest

  Heeft u interesse in Kids voor Kinderen de BSO nabij Soest van uw kind? Kom dan gerust eens kijken voor een rondleiding zodat u zelf kunt zien in wat voor veilige omgeving uw kind wordt opgevangen. Vul dan het aanmeldformulier om een vrijblijvende rondleiding in te plannen. Tijdens de rondleiding vertellen onze pedagogische medewerkers u graag alles over onze BSO.

  • Dianne Alma
   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Dianne Alma

   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Ik ben Dianne Alma en ben jouw aanspreekpunt bij Kids voor Kinderen. Als vestigingsmanager en kwaliteitscoach in Baarn ondersteun ik de Pedagogisch Medewerkers op de groepen.

Linkermenu pictogram