BSO Baarn

 • BSO Baarn 4-12 jaar

  Wordt jouw kind binnenkort 4 jaar? Dit is een spannende tijd, want 4 jaar betekent dat de basisschoolperiode aanbreekt. Jouw kind gaat naar groep 1 en gaat nog meer leren, waaronder nog steeds goed leren omgaan en spelen met andere kindjes. Een plek waar dat ook gebeurt, is de BSO. Op onze BSO in Baarn sluiten kinderen vriendschappen en ontdekken ze nieuwe leuke activiteiten. Heb je misschien naschoolse opvang in Baarn nodig? Kids voor Kinderen is de BSO in Baarn waar jouw kindje terecht kan!

  Onze BSO in Baarn

  De BSO, ook wel naschoolse opvang, is een voorziening tussen school en thuis waar kinderen worden opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers. Op de BSO in Baarn krijgen ze de leukste activiteiten aangeboden om zich geen moment te vervelen. Bij onze BSO in Baarn hebben we een kleinschalige naschoolse opvang bestemd voor maximaal 10 kinderen. Gezelligheid, sfeer en een fijne omgeving staan bij ons centraal. Wij halen de kinderen op met onze eigen bus. Er staat dus telkens een vertrouwd gezicht voor jouw kind bij de school. Onze BSO in Baarn haalt alleen kinderen op van de Amalia Astroschool en de St Aloysiusschool in Baarn. Zo is de kans groot dat jouw kind dankzij de BSO bevriend raakt met schoolgenootjes, maar ook buiten de eigen school om vriendjes kan worden met kindjes van een andere school in Baarn.

  Wat is er te doen op de naschoolse opvang in Baarn?

  Onze tal van activiteiten zorgen ervoor dat jouw kind zich geen moment bij ons verveelt. Om de 6 weken kiezen wij een ander thema. Met dit thema ondernemen wij verschillende activiteiten met alle kids! En wil jouw kind toch even een spelletje doen, rustig ontspannen of wat lezen? Dan is daar alle ruimte voor! Kinderen kiezen uiteindelijk zelf wat ze willen doen, gezien het ten slotte hun vrije tijd is! Wij bieden enkel een zeer gevarieerd aanbod activiteiten aan om de kinderen zo goed mogelijk kennis te laten maken met verschillende spelvormen en activiteiten. Op deze manier kan ieder kind zijn eigen interesses en talenten ontdekken en ontwikkelen op spelende wijs, alleen of met andere kinderen bij de naschoolse opvang in Baarn.

  Opvangtijden BSO Baarn

  Kids voor Kinderen is 52 weken per jaar geopend, met uitzondering van feestdagen. Onze BSO in Baarn is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:15 tot 18:30 uur. Op de vrijdag zijn wij open van 12:00 tot 18:30 uur of van 14:45 tot 18:30 uur. In schoolvakanties en tijdens studiedagen zijn wij geopend van 07:30 tot 18:30 uur. Bekijk hier onze tarieven. Je kan altijd een extra dag aanvragen via onze App of de ouderlogin. Een extra dag wordt apart berekend. Je kan kosteloos ruilen van opvangdagen. Hier zijn we vrij flexibel in. Ook bij afwezigheid vanwege een vakantie kan je ruilen. Denk je er wel aan dat ruilen minimaal binnen 3 weken moet gebeuren, om precies te zijn: de week ervoor, in dezelfde week of de week erna. Ruilen is echter wel alleen mogelijk wanneer de planning dit toelaat. Hiervoor graag je begrip.

  Iedere zes weken een nieuw thema!

  Bij onze BSO in Baarn wordt om de 6 weken een nieuw thema gekozen waarmee we aan de slag gaan. Het bedenken van onze ontwikkelingsgerichte activiteiten en thema’s kost vaak veel tijd. Om die reden werken we op alle groepen met de Activitheek van DoenKids. Dat scheelt tijd. We hebben steeds wisselende activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd van de kids in de groep. Zo kunnen wij uw kind bieden wat deze nodig heeft! Wij gaan ook graag op stap met jouw kind. Een uniek uitstapje in Baarn is de dierenweide met de hertjes en onze kippen. Ook heeft onze BSO in Baarn een eigen grote moestuin en fruitboomgaard. Bij Kids voor Kinderen beleeft jouw kind het buitenleven!

  Vragen en contact opnemen

  Wil je jouw kind graag plaatsen op BSO Kids voor Kinderen in Baarn? Of heb je nog vragen over onze BSO? Neem dan vandaag nog contact op met onze BSO in Baarn!

  • Dianne Alma
   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Dianne Alma

   Vestigingsmanager / Kwaliteitscoach

   Ik ben Dianne Alma en ben jouw aanspreekpunt bij Kids voor Kinderen. Als vestigingsmanager en kwaliteitscoach in Baarn ondersteun ik de Pedagogisch Medewerkers op de groepen.

  Eigen moestuintjes,

  Ook krijgen alle kinderen van de BSO een eigen moestuintje. Hierin verbouwen ze groente, fruit en kweken ze bloemen. Buiten spelen en buiten bezig zijn is een belangrijke pijler bij Kids voor Kinderen. En wat is er leuker om je eigen kropje sla of boontjes mee te nemen naar huis!

Contact opnemen?
Stel een vraag
Plan een rondleiding
Baarn: 035 - 543 0309
Hilversum: 035 - 628 2515