BSO Baarn 4-12 jaar naschoolse opvang

 • BSO Baarn Kids voor Kinderen

  Uniek, buiten & kleinschalig - Kinderen komen uit school thuis bij ons!
 • Wordt jouw kind binnenkort 4 jaar? Dit is een spannende tijd, want 4 jaar betekent dat de basisschoolperiode aanbreekt. Jouw kind gaat naar groep 1 en gaat nog meer leren, waaronder nog steeds goed leren omgaan en spelen met andere kindjes. Een plek waar dat ook gebeurt, is de BSO.

  Op onze BSO in Baarn sluiten kinderen vriendschappen en ontdekken ze nieuwe leuke activiteiten. Heb je misschien naschoolse opvang in Baarn nodig? Kids voor Kinderen is de BSO in Baarn waar jouw kindje terecht kan!

  Onze BSO in Baarn

  De BSO, ook wel naschoolse opvang, is een voorziening tussen school en thuis waar kinderen worden opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers. Op de BSO in Baarn krijgen ze de leukste activiteiten aangeboden om zich geen moment te vervelen.

  Bij onze BSO in Baarn hebben we een kleinschalige naschoolse opvang bestemd voor maximaal 10 kinderen. Gezelligheid, sfeer en een fijne omgeving staan bij ons centraal.

  Wij halen jouw kinderen op

  Wij halen de kinderen op met onze eigen bus. Er staat dus telkens een vertrouwd gezicht voor jouw kind bij de school.

  Onze BSO in Baarn haalt alleen kinderen op van de Amalia Astroschool, Gaspard de Coligny, Koningin Wilhelminaschool en de St Aloysiusschool in Baarn. Zo is de kans groot dat jouw kind dankzij de BSO bevriend raakt met schoolgenootjes, maar ook buiten de eigen school om vriendjes kan worden met kindjes van een andere school in Baarn.

  Wat is er te doen op de naschoolse opvang in Baarn?

  Onze tal van activiteiten zorgen ervoor dat jouw kind zich geen moment bij ons verveelt. Wij werken met thema’s waarin wij verschillende activiteiten ondernemen met alle kids! En wil jouw kind toch even een spelletje doen, rustig ontspannen of wat lezen? Dan is daar alle ruimte voor! Kinderen kiezen uiteindelijk zelf wat ze willen doen, gezien het ten slotte hun vrije tijd is!

  Zeer gevarieerd aanbod

  Wij bieden enkel een zeer gevarieerd aanbod activiteiten aan om de kinderen zo goed mogelijk kennis te laten maken met verschillende spelvormen en activiteiten. Op deze manier kan ieder kind zijn eigen interesses en talenten ontdekken en ontwikkelen op spelende wijs, alleen of met andere kinderen bij de naschoolse opvang in Baarn.

  • Dianne Alma
   vestigingsmanager Baarn

   Dianne Alma

   vestigingsmanager Baarn

   Ik ben Dianne. Als vestigingsmanager ben ik direct betrokken bij de zorg en begeleiding van de kinderen. Ik adviseer en ondersteun de pedagogisch medewerkers.

   Graag tot ziens bij Kids voor Kinderen!

  Eigen moestuintjes,

  Ook krijgen alle kinderen van de BSO een eigen moestuintje. Hierin verbouwen ze groente, fruit en kweken ze bloemen. Buiten spelen en buiten bezig zijn is een belangrijke pijler bij Kids voor Kinderen. En wat is er leuker om je eigen kropje sla of boontjes mee te nemen naar huis!

  • 't Landleven

   We hebben een prachtige moestuin, kippetjes en een dierenwei met geitjes! Kinderen helpen natuurlijk mee met de verzorging…

  • Thuiskomen

   Dat vinden we heel erg belangrijk! Na een dag school even kletsen aan tafel met wat drinken en lekker vers fruit…

  • Indoor Speelhal

   We houden van buiten spelen, maar soms regent het! Dan hebben we een enorme speelhal waar we zelfs kunnen voetballen…

 • Opvangtijden BSO Baarn

  Kids voor Kinderen is 52 weken per jaar geopend, met uitzondering van de feestdagen. Onze BSO in Baarn is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:15 tot 18:30 uur. Op de vrijdag zijn wij open van 12:00 tot 18:30 uur of van 14:45 tot 18:30 uur. In schoolvakanties en tijdens studiedagen zijn wij geopend van 07:30 tot 18:30 uur. Bekijk hier onze tarieven.

  Je kan altijd een extra dag aanvragen via onze App of de ouderlogin. Een extra dag wordt apart berekend. Je kan kosteloos ruilen van opvangdagen. Hier zijn we vrij flexibel in. Ook bij afwezigheid vanwege een vakantie kan je ruilen. Denk je er wel aan dat ruilen minimaal binnen 3 weken moet gebeuren, om precies te zijn: de week ervoor, in dezelfde week of de week erna. Ruilen is echter wel alleen mogelijk wanneer de planning dit toelaat. Hiervoor vragen wij graag je begrip.

 • Openingstijden!

  • Maandag, dinsdag en donderdag: 14.45 uur – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend (behalve op feestdagen)
  • Vrijdag: 12.00 uur – 18.30 uur of 14.45 uur – 18.30 uur
  • In schoolvakanties of met studiedagen: 7.30 uur – 18.30 uur
 • Nuttige informatie:

 • Iedere zes weken een nieuw thema!

  Bij onze BSO in Baarn wordt om de 6 weken een nieuw thema gekozen waarmee we aan de slag gaan. Het bedenken van onze ontwikkelingsgerichte activiteiten en thema’s kost vaak veel tijd. Om die reden werken we op alle groepen met de Activitheek van DoenKids. Dat scheelt tijd. We hebben steeds wisselende activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd van de kids in de groep. Zo kunnen wij jouw kind bieden wat hij of zij nodig heeft!

  Uitstapjes

  Wij gaan ook graag op stap met jouw kind. Een uniek uitstapje in Baarn is de dierenweide met de hertjes en onze kippen. Ook heeft onze BSO in Baarn een eigen grote moestuin en fruitboomgaard. Bij Kids voor Kinderen beleeft jouw kind het buitenleven!

  Plan een rondleiding en kom kijken

  Wil je graag komen kijken bij onze BSO in Baarn? Of heb je nog vragen over Kids voor Kinderen? Plan dan vandaag nog een rondleiding bij onze BSO in Baarn!

Linkermenu pictogram